Tale Bruheim Breding foran en melkemaskin fra Gea

Lifland Agri Støtter Tale Bruheim Breding

I samarbeid med skiløperen Tale Bruheim Breding fra Verdalsøra, er Lifland Agri stolte sponsorer for hennes deltakelse i U23-VM i Planica.
Del på Facebook
Del på Twitter

Lifland Agri er glade og stolte av å støtte Tale Bruheim Breding fra Verdalsøra. Tale, som representerer Team Elon Midt-Norge og Henning Skilag i Nord-Trøndelag, har nylig blitt utvalgt til å representere Norge under U23-VM i Planica fra 5. til 11. februar.

 

En ekstraordinær utøver

Tale er en ekstraordinær idrettsutøver som har utmerket seg innen langrenn. Hennes dedikasjon og harde arbeid har ført henne til å bli utvalgt til å delta i to spennende disipliner under mesterskapet: sprint friteknikk og 20 km fellesstart. Det er en stor ære å bli valgt ut til å representere sitt land på et internasjonalt nivå, og det er tydelig at Tale har lagt ned mye tid og innsats for å nå dette punktet.

 

Stolte sponsorer

Som en bedrift engasjert i å støtte lokalsamfunn og unge talenter, er Lifland Agri stolte over å være en sponsor for Tale Bruheim Breding.

 

En person på ski på snøen.

– Vi tror på verdien av å støtte unge idrettsutøvere og gi dem muligheten til å realisere sitt fulle potensiale. Tale representerer ikke bare sportslig dyktighet, men også dedikasjonen til å inspirere andre og være en rollemodell for kommende generasjoner.

Jon Kristian Flesvik - daglig leder Lifland

Ønsker lykke til i VM

Vi ønsker Tale all mulig suksess under U23-VM i Planica. Vi tror hennes lidenskap, ferdigheter og målrettethet vil gjøre henne til en god representant for Norge. Dette er en spennende reise for Tale, og vi gleder oss til å følge hennes prestasjoner i mesterskapet. Lifland Agri er stolte av å støtte Tale Bruheim Breding, og vi ser frem til å feire hennes suksesser på den internasjonale scenen!

 

– Lykke til, Tale. Lifland Agri står bak deg!

Flere inspirerende historier